Tällekin viikolle on ravintolavinkki!

En muuten ole buffetien ystävä, mutta poikkeuksen tekevät 1) sushibuffet 2) kylmien alkupalojen buffet 3) hodaribuffet 4) jälkiruokabuffet. Aika monta suosikkia ihmisellä joka väittää ettei ole buffetien ystävä, heh. No mutta, lämmintä ruokaa en kovin mielelläni syö buffetista. Usein parhaat ruoat löytyvät kylmästä alkupala/salaattipöydästä lämpimän buffetin sijaan. 

Kävin ystävän kanssa testaamassa kauppakeskus Selloon avatun Fuku Supreme-ravintolan, jossa on sushibuffet ja lämminruokabuffet. Olen käynyt ensimmäisessä Fukussa Fredrikinkadulla ja postaukseni  Fukusta vanhassa blogissa oli yksi tykätyimmistä. 

Keskustan Fuku on aika pieni ja ruuhkainen, toivoinkin hiljaa itsekseni että Sellon ravintola olisi isompi ja koska pöytävarauksia ei oteta vastaan, että sinne pääsisi suunniteltuna aikana syömään. Onneksi näin tosiaan kävi. Sellon Fuku Supremessa on 90 asiakaspaikkaa ja mahduimme oikein mukavasti sisään maanantai-iltana. 

Buffet maksoi 19,50 euroa, joka taitaa olla jokin avajaistarjous, koska normaalisti arkibuffetin hinta on 24 euroa.

eyeemfiltered1414436141510.jpg 

eyeemfiltered1414436058720.jpg

Sushibuffet oli jälleen mukavan laaja ja osin myös yllätyksellinen. Parasta Fukun buffetissa on se, että sieltä löytyy perusasiat kuten lohinigiri mutta myös uusia, erilaisia rullia. Hieman liian villi rulla oli minulle sushirulla jossa oli cheddaria päällä. Ei, en uskaltanut kokeilla! 

Sushit ovat tuoreita ja niitä kannetaan täydentämään buffetpöytään sitä mukaan kun pöytä tyhjenee. Lisäksi tarjolla on inkivääriä (nam!), wasabia, jonkinlainen salaattipöytä, jossa on mm. edamamepapuja (nam!). Lämpimille ruoille on oma buffet, lisäksi on misokeittoa ja pieni jälkiruokabuffet. 

Lämpimät ruoat yllättivät, ne olivat oikein maukkaita vaikka pääasiassa söinkin sushia. Söin myös varmaankin purkillisen inkivääriä. En käynyt ollenkaan jälkiruokabuffetissa, olin sen verran täynnä siinä vaiheessa. 

eyeemfiltered1414436084798.jpg

eyeemfiltered1414436109059.jpg

eyeemfiltered1414436166898.jpg

Kuten ylläolevasta kuvasta näkee, on sushibuffet monipuolinen, värikäs, mielenkiintoinen ja herkullinen. Lämmin suositus Fuku Supremelle! (iso plussa jo siitä että kohtalaisen ajomatkan päässä kotoa on sushibuffet - jihuuu!)

Fukussa on tarjolla myös lounasbuffet sekä arkisin että viikonloppuisin. 

Fuku Supreme

Kauppakeskus Sello, 02600 Espoo