Tämän blogin ensimmäinen ravintolavinkki! jipii!

Minulle on kerrottu Farosta monelta taholta, mutta pääsin vasta tällä viikolla testaamaan tämän Ruoholahdessa sijaitsevan, veden äärellä olevan todella sympaattisen ravintolan. 

Olen Ruoholahdessa töissä ja ravintola on n. 5 minuutin kävelymatkan päässä toimistoltani ja ihan kulman takana Ruoholahden metroasemalta. Ilmeisesti siis liian lähellä, jotta muistaisin mennä sinne, koska olen viime aikoina kyllä matkannut lounaan perässä mm. Tapiolaan sushille, keskustaan ja välillä jopa Kallioon saakka. 

Ihastuin Farossa heti palveluun, joka sujui mutkattomasti lounasaikaan ja sisustukseen joka oli yksinkertainen ja tyylikäs - erityisesti tuolit ihastuttivat ulkonäöllään ja mukavuudellaan. 

Mutta se ruoka.. tiedättekö kun usein näkee lounasravintolan salaattibuffetissa ne iänikuiset porkkanaraasteet ja jäävuorisalaatit sinappikastikkeella? ehkä mukana on kurkkua ja tomaattiakin?

Faron lounassalaatti oli myös buffetin muodossa mutta mitä salaatteja! oli marinoitua artisokkaa ja kurkkua, punajuurta, herneitä ja itämaisia mausteita, fetaa ja pinaattia. Olisin syönyt itseni onnelliseksi Farossa pelkästään salaateista. 

 

Faro lounas-001.jpg

Farosta löytyy kolme pääruokavaihtoehtoa lounaalle, myös kasvisruoka jonka itse valitsin. Lisäksi on mahdollisuus syödä salaattibuffetin lisäksi keitto. 

Päädyin mausteiseen munakoisovuokaan jonka kylkiäisenä tuli marinoitua mozzarellaa. Halleluja! 

Faro lounas pääruoka.jpg

Farossa sai vatsan täyteen ja hyvän mielen. Suosittelen! 

Pystyn myös kuvittelemaan itseni istumassa Faron terassilla keväisessä auringonpaisteessa.. 

ps. Farossa on kuulemma myös hyvä brunssi!

*

Faro Channelside Bar & Restaurant

Kellosaarenranta 2, 00180 Helsinki

Lounas 10-18 euroa, saatavilla myös liikelounas pöytiintarjoiltuna