Jälleen ravintolavinkki Vantaalle!

Olen kaipaillut Ahoritan kaltaista ruokapaikkaa Vantaalle pidempään ja olenkin iloisena seurannut Richard McCormickin puuhastelua uuden Ahorita-pikaruokaketjun parissa. Ihanaa kun näitä uusia juttuja ja konsepteja tehdään Helsingin keskustan ulkopuolellekin. 

Ahorita.jpg

Ahorita-3.jpg

Ensimmäinen Ahorita avattiin kauppakeskus Kluuviin ja toinen Vantaan Jumboon. Ravintola sijaitsee kauppakeskuksen Stockmannin päädyssä Hanko Sushin vieressä. Suunnistimme sinne viime viikonloppuna apukokin kanssa innosta puhkuen. 

Tacoja jee! rakastan meksikolaista ruokaa!

Ahorita-2.jpg

Homma on helppo: valitset täytteen ja monta tacoa haluat (voit myös ostaa lajitelman jossa on useampia täytteitä eri tacoissa) ja vastailet lisukkeita koskeviin kysymyksiin. Ainoa miinus tässä on se, että jos tilaat esim. kaksi tacoa, tulee niiden olla samalla täytteellä. Eli jos haluat eri täytteillä olevia tacoja, suosittelen valitsemaan lajitelman. 

Ahorita-4.jpg

Ahorita-5.jpg

Söin itse kanatacot ja apukokki maisteli possutacoja. Molemmat olivat herkullisia ja täynnä raikkaita makuja. Otimme tacot keskivahvalla salsalla, siinä olisi saanut olla enemmänkin potkua, joten tulisen ruoan ystäville suosittelen tulisempaa versiota. Olimme ruoan jälkeen onnellisen täynnä, tänne palaamme varmasti. Peukku myös raikkaalle lime-kurkkulimonadalle. Mmm!

Voit myös jättää Ahoritassa palautetta, niin mekin teimme. Hauska ajatus ja toteutus. 

Ahorita-6.jpg

Ahorita, kauppakeskus Jumbo

Vantaanportinkatu 3, Vantaa

#eatsleeptacoandrepeat