Kuten jo edellisessä postauksessa totesin, parasta kesässä on ruoka. Ja lomassa myös! olemme menneet koko loman tähän saakka teemalla ähky, ja menemme varmasti loputkin samalla teemalla, apukokin kanssa. Voi tätä herkuttelun ja syömisen määrää. En kyllä valita, ehen, on ollut ihanaa ehtiä tekemään paljon ruokaa, nauttia grillaamisestaja ja ehtiä ravintoloihin. 

Teimme viime viikonloppuna mökillä aivan ihanaa, raikasta maissisalaattia. Olen suuri maissin  ystävä ja melkein joka grillauksella on saatava maissia jyrsittäväksi. Tällä kertaa maissista tehtiin lisukesalaatti possulle. 

Maissisalaatti.jpg

Salaatti on helppo tehdä ja jos haluaa, voi oikaista reseptissä käyttämällä esikeitettyjä maisseja. Suosittelen kuitenkin malttamaan ja ostamaan makeita, raakoja maissintähkiä ja esikeittämään ne itse. 

Maissisalaatti grillattuna.jpg

Maissien ollessa kattilassa voit samalla pilkkoa salaatin muut ainekset ja maustaa sen. 

Aivan ihana kesäsalaatti, halutessaan voit lisätä salaattiin vielä esim. murustettua fetaa tai vuohenjuustoa. 

Kesäruokaa parhaimmillaan. Tähänkin löysin inspiksen Pinterestistä, sieltä olen löytänyt monta ideaa ja vinkkiä ruoanlaittoon. Kannattaa kurkata Pinterest-tililleni ja klikata itsensä seuraajaksi, jos haluat tietää mistä inspiroidun. 

Herkullista alkanutta viikkoa!