Kaupallinen kampanja / yhteistyössä Paulig, Fazer ja Arabia

52wod_piilopaikka (1 of 3).jpg

Kuuma kaunis kesäaamu 90-luvun Fiskarsissa. Valkoinen, puinen ja elämää nähnyt paritalo korkean mäen päällä, jonne ajetaan pöllyävää hiekkatietä. Vehreä, hieman villi luonto ympäröi taloa.

Kulunut etuovi aukeaa, se ehkä narahtaa hieman. Raotat ovea. Saatat nähdä pitkätukkaisen naisen istumassa kuistilla ja juomassa kahvia, kun muu talo vielä nukkuu. 

Valo paistaa kuistin ikkunoista sisälle ja tunnelma on rauhallinen ja hieman utuinen. Kahvi höyryää ja linnut laulavat kesäaamussa.

52wod_piilopaikka (2 of 3).jpg

OMA PIILOPAIKKANI

Kun pääsin mukaan Pauligin, Arabian ja Fazerin yhteiseen kampanjaan, jonka teema oli oma piilopaikka tiesin aika nopeasti, missä projektin toteuttaisin. Paikaksi valikoitui lapsuuden kesien kesälomanviettopaikka Fiskars, jossa vietin yli kymmenen kesää naperosta teini-ikäiseksi. Muistan elävästi ne kesät, kun juoksentelimme ulkona tutkimassa lähialueita aamusta iltaan, uintiretket lähirannoille, äidin istumassa talomme rappusilla aamuisin kun itse heräsin unisena nukkumapaikastani vintille johtavien rappusten alta. 

Tätini perheineen vietti kesät serkkujeni kanssa hiekkatien toisella puolella, muutaman askeleen päässä ja vietimme aikaa molemmin puolen tietä. Myös talojemme naapurit tulivat tutuiksi. 

Ihania kesiä, joista on jääneet lämpimät muistot. Onneksi mökki sijaitsee edelleen samalla paikalla ja vaikka en enää sinne niin usein ehdi, on sinne aina yhtä ihanaa mennä. Odotan jo innolla aamukahveja äidin kanssa kuistilla ja aamuisia kävelyretkiä läheiselle uimapaikalle, jossa polskimme raikkaassa järvivedessä auringon paahtaessa. Ennen kuistilla aamukahvia juova pitkätukkainen nainen oli äitini, nyt se voisin olla minä tai me yhdessä. Toivon että tunnelma ja fiilis, jonka itse koen mökillä välittyy kuvista. 

52wod_piilopaikka_PÄÄKUVA.jpg

OMA PIILOPAIKKA-KAMPANJA

Tuntui luonnolliselta kuvata oma piilopaikka-kampanjan kuvat juuri tässä. Tunnelma kuvassa henkii sitä rauhallisuutta mitä Fiskarsissa aina on, elämä on siellä hieman rauhallisempaa kuin kaupungissa. Yhdistän myös kahviin äitini, jonka olen tottunut näkemään kahvikuppi kädessä päivittäin. Pientä luksusta tähän piilopaikkani kahvihetkeen loin tekemällä meille annoksen vaniljajäätelöä johon murensin Fazerin uusia vaniljanmakuisia keksejä (Fazer Aito Vanilja), jotka ovat myös mukana tässä kampanjassa. 

Piilopaikka- kampanjassa voimansa yhdistävät kolme suurta suomalaista brändiä, mikä on ainutlaatuista. Kahvihetket ovat osa suomalaista arkea ja kävipä niin, että kun Paulig ja Fazer pääsivät etsimään Arabian mallistosta lempikuosiaan, päätyivät molemmat Piia Kedon kaksi vuotta sitten suunnittelemaan, retrohenkiseen Piilopaikka-kuosiin. Itse ihastuin Piilopaikka-astioihin kovasti, erityisesti pienet kulhot mustavalkoisella reunuksella viehättivät ja keksien peitossa oleva tarjoilulautanen oli todella kaunis, sen voisi laskea tarjoilupöytään sellaisenaan. 

Upea Piilopaikka-kuosi syntyi Piia Kedon lapsuuden metsäretkien innoittamana, joka antoi minulle myös inspiraation palata omiin lapsuuden maisemiini tätä kampanjaa tehdessä.

"Piilopaikka-kuvitus kertoo tarinaa pienestä, metsässä seikkailevasta tytöstä. Metsä on hieman pelottava, mutta samalla kiehtova paikka monine piilopaikkoineen niin ihmisille kuin eläimillekin."

Oma piilopaikka (1 of 16).jpg

Yhteistyön tuloksena syntyi Pauligille uusi, Piilopaikka-kuosilla varustettu Juhla mokka-kahvirasia. Kahvirasiat ilmestyvät kauppoihin 1.6.2015 alkaen. Juhla Mokka on varmasti suurelle osalle suomalaista tuttu sekä myös Pauligin kauniit, jopa keräilyharvinaisuuksiksi muodostuneet kahvirasiat. Piilopaikka-rasia on sarjan kahdeksas kahvirasia.  

Oma piilopaikka (9 of 16).jpg

Oma piilopaikka (12 of 16).jpg

Myös Fazerin uusi täytekeksiuutuus Aito Vanilja verhottiin piilopaikkakuosiin. Toukokuussa lanseeratut, jo kaupoista löytyvät, Fazerin uutuuskeksit on suunniteltu ja leivottu Suomessa, Vantaan tehtaalla. Vanilja on tutkitusti suomalaisten suosikkimaku ja näissä uutuuskekseissä on aitoa vaniljaa, sen tunnistat mustista pilkuista kekseissä. Kahvi ja vanilja, kaksi suomalaista makuelämystä, sopivat ihanasti yhteen. Meillä apukokki on tehnyt ahkerasti tutkimusta näistä uutuuskekseistä ja tyytyväisestä ilmeestä päättelin, että maistuu

Oma piilopaikka (13 of 16).jpg

OMA PIILOPAIKKA-SIVUSTO JA BLOGGAAJIEN KATTAUSKILPAILU

Kampanjalle on avattu myös oma sivu, jossa voitte käydä äänestämässä suosikkikattauksenne kuvaa. Sivusto aukesi tänään ja sieltä löytyvät kuuden (mukaan lukien minä, tästä linkistä pääset minun kattaukseeni, klik klik!) suomalaisen bloggaajan kattaukset, joita te voitte käydä äänestämässä  koko kesän ajan. Jännittävää!Käykäähän siis äänestämässä ahkerasti.

Äänestysaikaa on 31.7.2015 saakka. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan upea Piilopaikka-kattaus, Fazerin uutuuskeksejä, Pauligin pressopannu sekä Piilopaikka-kuosisia kahvipaketteja. Lisätietoja säännöistä ja palkinnosta voit lukea täältä

KULUTTAJAKILPAILU

Myös sinä voit osallistua kampanjaan omalla piilopaikka-kuvallasi. Voit ladata kesäisen kuvan omasta piilopaikastasi Instagramiin tai Twitteriin, merkitse tällöin kuvaan tunniste #omapiilopaikka. Voit myös käydä lataamassa kuvan Pauligin, Fazerin tai Arabian Facebook-sivuille käyttämällä samaa #omapiilopaikka-tunnistetta tai suoraan kampanjasivun kautta. Ladatut kuvat päivittyvät kampanjasivulle päivittäin. 

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan viikoittain tuotepalkintoja Piilopaikka-kangaskassissa. Lisäksi me bloggaajat pääsemme valitsemaan suosikkimme kuvavirrasta. 

Eli nyt kaikki räpsimään kuvia omista, kesäisistä piilopaikoista ja äänestämään bloggaajien kattauksia. Odotan jo innolla että pääsen katsomaan kuvia teidän piilopaikoistanne

Myös tuonne kommenttiboksiin saa kertoa tarinoita omasta piilopaikastaan, mitä tuumaatte omastani?