Nachot ovat yksi suosikkiruoistani kun haluan herkutella oikein kunnolla. Nachopaistos on löytynyt vuosien varrella alkuperäisessä muodossaan monta kertaa ruokapöydästä, niin arjessa kuin juhlassa. Usein nuorempana sunnuntaisin vauhdikkaan viikonlopun jälkeen. 

Olen myös kirjoittanut molempiin vanhoihin blogeihin nachoista, joten on aiheellista tehdä niistä oma postauksensa tännekin. Jokaisessa blogissa on hieman eri versio. 

Itse maissilastuja en tehnyt itse, mutta tein salsan itse (käytin aiemmin blogissa ollutta enchilada-kastiketta, toimii!) ja tein myös juustokastikkeen itse. Joskus kyllä kokeilen vielä tuota maissilastujenkin tekoa itse, olisiko jollain hyviä vinkkejä?

Ruoan saa tosiaan hieman nopeammin pöytään jos oikaisee valmiilla salsalla ja juustokastikkeella, mutta eipä noihin itsetehtyihinkään kovin paljoa aikaa kulu. Suosittelen kokeilemaan!

P1241486.JPG

 Nacholautasessa on kyllä se niin mukavaa, että voi fiiliksen mukaan tehdä liha- kana (miksei jopa kala!) tai kasvisversion. Itse olisin lisännyt annokseen vielä avokadoja, mutta niitä ei ollut viime lauantaina saatavilla. Rouskuvat, tuoreet jalopenot saivat toimittaa vihreän virkaa. 

Oikein herkullista viikonloppua kaikille!