Tämä seuraava herkku on lokakuun alusta jolloin valmistelimme tulevia 4 tähden illallisia ystäväni kanssa. Illallisista on tulossa oma postaus, olen työstänyt sitä jo pidempään, mutta kuvia ja tekstiä on niin hurjasti tuolta illalta. Todella herkullinen postaus on kyllä tulossa lähiaikoina. On niin paljon kerrottavaa teille että kirjoittamisessa menee oma aikansa. Lisäksi haluaisin saada postauksen Budapestistä ulos vielä tällä viikolla, eli kulisseissa tapahtuu kovasti tällä hetkellä.

Ennen kuin aloitimme lokakuisena lauantaiaamuna illallisjärjestelyt, söimme tietenkin aamiaisen jotta jaksaisimme ahkeroida. Ystäväni nosti pöytään herkullisia munakasmuffinsseja joihin ihastuin heti, miten hyvää ja helppoa aamiaisruokaa!

Olen pyöräyttänyt muffinsseja ja muutamaan otteeseen, niistä tuli myös apukokin herkkua. Mikä parasta, muffinssit voi pakastaa ja napata aamiaiseksi nopeallakin aikataululla. 

IMG_6877.JPG

Itse söin näitä muffinsseja viimeksi viime viikolla lentokoneessa, otin omat eväät mukaan ja olipa ihanaa mutustella munakasmuffinssia koneessa lentokoneruoan sijaan. Omat eväät on parhaat eväät. 

Täytteeksi voit laittaa lähes mitä vain, oma suosikkini on ollut kinkku tai pepperonimakkara, sipuli ja kirsikkatomaatti. Olen suosinut muffinsseissa myös mausteista juustoraastetta. Myös yrtit tuovat oman ihanan lisänsä näihin muffinsseihin.