Pääsin piipahtamaan jokunen viikko takaperin ihanan Kiran uusimman kirjan julkkareissa ja odotin innolla saavani kirjan käsiini. Kirja tipahtikin postiluukusta pian juhlien jälkeen ja se oli juuri niin ihana kuin olin kuvitellutkin ja selaillut. 

Kiran uusin max 30 min -kirja on täynnä herkullisia, nopeita, terveellisiä arkeen tai muuten kiireiseen aikaan sopivia ruokia. Yksi parhaista asioista kirjassa on se, että kirjan alussa on lista kuivakaappituotteista joita tulet tarvitsemaan kirjan resepteissä. Kirjan lopussa on sen sijaan kauppalistat resepteihin! 

Eli kirjaa käyttäessä pääsee kyllä todella vähällä vaivalla kun puolet on jo ajateltu ja tehty puolestasi. 

 

max 30 min keittokirja.jpg

max 30 min keittokirja-2.jpg

Ilahduin myös kirjan vauhdikkaan keltaisesta ulkonäöstä ja tietenkin myös Kiran upeista kuvista. 

Kirjan meksikolaisesta linssimuhennoksesta sai inspiraationsa myös tämän postauksen resepti, vaikka ruoka ei varsinaisesti mukailekaan alkuperäistä reseptiä. Mutta tuosta muhennoskuvasta alkoi kova linssihuuma meidän keittiössämme. Aion ehdottomasti toteuttaa myös tuon alkuperäisen herkun ja monia monia muita. 

chorizo-lehtikaali-linssipata.jpg

Pääsin julkkareissa maistelemaan mm. vadelma-tahinikerrosjogurttia ja avokado-kikhernetahnaa, mielettömiä makuja (tämä on paljon sanottu henkilöltä joka ei ole koskaan oppinut rakastumaan tahiniin!). 

Nyt kun joululahjojen osto alkaa olla ajankohtaista, suosittelen sujauttamaan tämän keittokirjan pukinkonttiin. Keittokirjat ovat mielestäni aivan ihana joululahja josta on iloa pitkäksi aikaa. 

*

Kirja saatu arvostelukappaleena kustantamosta