Hei hei! bloggaaja on palannut Suomeen ja arkeen iki-ihanan reissun päätteeksi. Budapest oli rento ja herkullinen paikka viettää viikonloppua viiden upean naisen kanssa. 

Koska kuvia ja tarinoita on reissusta aika paljon ja kuvien läpikäyminen kestää jokusen päivän, ajattelin että jaan teille ensin erään makumuiston Budapestistä, johon palasin heti tänään.

Kävimme viimeisenä päivänä, sunnuntaina Budapestissä Hummus Barissa, joka oli aiheuttanut aikamoista innostusta meissä reissaajissa jo ennen matkaa. Emme valitettavasti ehtineet koko porukalla sinne, mutta me kolme jotka lensimme kotiin vasta myöhään sunnuntaina illalla ehdimme käydä lounaalla Hummus Barissa. Onneksi, mitä herkkuja sieltä saikaan!

Olin viime viikolla reissussa ollessani saanut lähetyksen ruisnachoja toimistolle (kiitos VAASAN!) joita tänään tutkin toimistolla. Paketista löytyi myös oliiviöljyä, kasviksia, lime, chili, sokeria..kaikenlaista ihanaa. Muistin edellispäivänä Budapestissa syödyn hummuksen ja päätin että iltapalaksi tekisin itselleni kukkurallisen kulhollisen hummusta. 

IMG_6995.JPG

Mmmmmmm! kyllä maistui hummus väsyneen ja harmaan päivän päätteeksi. Resepti-inspistä etsiessä otin käteen Gastronaatin , josta olin aiemminkin napannut hummusreseptin. Vaikka minulla oli tomaatteja, tein tällä kertaa sitruuna-valkosipulihummusta ja otin ideaa hummuksen pohjaan kirjasta, koska se on mielestäni todella näppärä resepti. Lopputulos: raikasta ja ihanan valkosipulista hummusta.

Kurkkaa resepti alta, toivottavasti se saa sinutkin siellä ruudun takana hummushuumaan!