Kaupallinen kampanja / postaus toteutettu yhteistyössä Paulig Oy:n kanssa

Hei, olen Anne ja olen kahviamatööri. 

Apukokin mukaan juon maitoa kahvilla 50/50 tai jopa välillä 30/70. Ensin tilkka kahvia kuppiin ja reilusti maitoa päälle. Totta joka sana. 

IMAG5326.jpg

Arvatkaa kumpi kuppi on bloggaajan?

Kahvi ei ole ollut minulle koskaan välttämättömyys. Olen hienosti päässyt aamuisin eroon unihiekasta ilman kahvia. 

Kunnes tuli elokuu 2014 ja huomasin käveleväni take away-kuppi kädessä joka aamu kohti  metroa ja Ruoholahtea. En tiedä mitä tapahtui, mutta latte oli ja pysyi kädessä aamusta toiseen. Liekö syynä loman jälkeiset aikaiset aamuherätykset vai Kreikassa joka-aamuisen kahvin juomisen jääminen tavaksi, mutta taisin jäädä koukkuun?

Myös työpaikan haastavannäköinen espressokeitin on tullut tänä syksynä tutuksi. Välttelin ammattilaistason espressokonetta kuitekin lähes kahden vuoden ajan, mutta nyt löydän itseni roikkumasta espressokoneen kahvasta harva se päivä. Maidonvaahdotuksesta en ansaitse vieläkään, ahkeran harjoittelun jälkeen, mitaleja mutta saan kahvistani jo juomakelpoista. Olisikohan vika siinä että pyysin neuvoa viideltä eri henkilöltä ja yritän toteuttaa kaikkien ohjeita kahvia tehdessäni? joka tapauksessa, minusta tuntuu että olen hyvän kahvin jäljillä. 

Kahvinjuojana olen aina nauttinut eniten erikoiskahveista ja pääasiassa ulkomailla, lomalla, ystävän kanssa kahvilassa. Latte, cappucino, latte macchiato.. mitä näitä nyt on. Mitä enemmän kaikkea muuta kuin kahvia, sen parempi. Jääkahvi, kahvi hunajalla, kahvi suklaakastikkeella, kahvi kermavaahdolla. You name it, I like it. 

1525752_10151770667640882_150598671_n.jpg

Olen myös tänä syksynä saanut monta kertaa kuulla "mutta ethän sä juo kahvia?!" ja toteavani siihen "kyllä mä nykyään vähän juon". 

Näin on, olen liittynyt (varovaisesti) kahvinjuojien joukkoon. 

Tämä postaus aloittaa yhteistyöni Paulig.fi:n kanssa. Edessä on mielenkiintoinen yhteistyöprojekti, joka starttaa nyt joulukuussa ja joka jatkuu pitkälle keväälle saakka. Pysyttehän mukana, toivon että minusta kuoriutuukin matkan varrella todellinen kahvinjuoja ja kuppiini sujahtaa projektin seurauksena enemmän kahvia kuin maitoa sekä pääsen hyvän kahvin jäljille. Ehkä opin myös niksin jos toisenkin kahvista ja sen valmistamisesta!

Tulen myös seuraavan puolen vuoden ajan kirjoittelemaan Paulig.fi:n Kahviblogeihin, kannattaa käydä myös siellä kurkkimassa! Kahviblogeista löytyy lisäksi kahviaiheisia juttuja, kuten kahvireseptejä, kahvilavinkkejä ja nyt joulun alla joululahjavinkkejä kahvin ystävälle.

Minkälaisia kahvinjuojia sieltä ruudun takaa löytyy?