Tällä viikolla oli vähän vastoinkäymisiä ja jouduin sairaslomailemaan koko viikon harmillisen nivelvaivan kanssa, joka haittaa elämää aikalailla. Joten vaikka aikaa oli vaikka muille jakaa kotona, ei silti houkutellut heilua hellan äärellä kovinkaan kauaa iltaisin vaan luotin helppoihin ja nopeisiin arkiruokiin kuten ennenkin. 

Kurkin taas hieman epätoivoisena kuiva-ainekaappiimme, jonka onnistun aina hamstraamaan täyteen kaikenlaista. Kolme avattua pastapussia, riisiä vaikka naapurille jakaa (pieni klikkausvirhe Citymarketin verkkokaupassa), papuja, linssejä, herneitä, tonnikalaa, kaikkea erikoisempaa mitä olen kaupassa nähnyt (pakko saada aina kaikki uutuustuotteet) ja... täyttä on siis, jopa leivontahyllyllä vaikka en muka koskaan leivo! 

No, yritin hieman järjestellä kaappia samalla kun kaivoin sieltä illallisinspiraatiota ja löysin paketin GoGreeenin punaisia esikeitettyjä linssejä sekä kookosmaitoa. Lisäksi ajattelin hieman harventaa riisivarastoja ja jääkaapista löytyi vielä paketti pekonia. Hyvän ruoan raaka-aineet olivat siis kasassa. 

Syötin Foodgawker-sivustolle sanat lentil, bacon ja sieltä löytyikin tosi kivoja ruokia. Ihastelin kuvia ja inspiroiduin niin että hyökkäsin heti kauhanvarteen. 

P1201404.JPG

Ruoka oli valmista vartissa eli en joutunut kauaa keittiössä seisoskelemaan. Ruoasta saa helposti kasvisruoan jättämällä pekonit pois. Annoksen tulisuutta voi myös säädellä chilin avulla, näin pakkassäillä on ihanaa lisätä reilusti chiliä ruokaan. Suosittelen (niin tekee myös apukokki)!