Kaupallinen kampanja / postaus toteutettu yhteistyössä PUR hyvinvointikaupan kanssa

Tässä postauksessa esittelen teille yhden lemppariraaka-aineistani tällä hetkellä - tai no, tänä vuonna. Valmistautukaa kvinoan suitsutukseen!

Kvinoa on valtavan terveellinen ja ravintorikas raaka-aine. Se sisältää aminohappoja, on gluteeniton ja sisältää enemmän proteiinia kuin esimerkiksi riisi. Se on myös todella monikäyttöinen raaka-aine, kuten tästä reseptistä käy ilmi, en ollut koskaan ajatellut syöväni kvinoaa aamiaisella!

Kvinoaa on tosiaan syöty meillä tänä vuonna paljon, hurahdin siihen pitkästä aikaa Superviljat-kirjaa lukiessani ja löytänyt monia kivoja ruokia missä kvinoaa voi käyttää. Kuten myös Superviljat-kirjaa!

Kun kävin tutustumassa PUR hyvinvointikaupan tuotteisiin vähän aikaan sitten, sain mukaani NatureCropsin kvinoapalleroita, tuote oli minulle entuudestaan tuntematon, mutta kvinoapallerot muistuttivat minua lapsuuden riisimuroista. Riisimurot ja maito olivat lapsuuden yksi suosikkiaamiaisista!

Quinoa Puffsit valmistetaan keittämällä kvinoan siemeniä höyrykeittimellä. Enpä ollut tämmöisestä tavasta ennen kuullutkaan, mutta lopputulos oli kyllä herkullinen. Quinoa Puffsit antoivat aamun jogurttikulholle kivan, uudenlaisen suutuntuman perinteisen myslin sijaan ja ne maistuvat hyvälle. Maku on mukavan mieto voimakkaampien lisukkeiden rinnalla.

IMG_5907.JPG

Kesäaikaan syön pääasiassa jogurttikulhoja aamiaiseksi, mutta syksyn tullen palaan yleensä puuroaamiaisiin, mutta nyt vielä syyskuun ensimmäisinä päivinä olen tykänny toimistolla syödä jogurttikulhoja.

Aamiaisiani näkyy eniten Instagramissa sekä blogin Facebook-sivuilla ja Twitterissä (kts. sivupalkki), käy kurkkaamassa. Myös uusia aamiaisideoita otetaan vastaan!

Quinoa Puffsit sain PUR hyvinvointikaupasta blogin kautta.

Quinoa Puffsien hinta, 75gr paketti 3,78 €. Pur Hyvinvointikauppa, Urho Kekkosenkatu 8, 00100 Helsinki