Kaupallinen kampanja / postaus toteutettu yhteistyössä Styleroom.fi:n kanssa

IMG_0011-001.JPG

Siitä saakka kun muutimme nykyiseen asuntoomme ja ostimme rakkaan ruokapöytämme (kyllä, ruokapöytää voi rakastaa) sai pöydän ääressä syöminen ja pöydän kattaminen ihan eri merkityksen elämässäni. Toki ruokabloggaajana keskityn pääasiassa ruoan ulkonäköön, mutta olen myös servettirengas ja servettihamstraaja. Minusta on ihanaa kattaa, ihan arkenakin, pöytä kauniiksi, valita servettilaatikosta servetit ja niihin sopivat servettirenkaat. 

Olen kerännyt vuosia mummuni avustuksella Arabian Paratiisi-sarjaa ja lisäksi meillä on apukokin ostamat perinteiset, valkoiset Arabian Teema-lautaset. Tämä oli tilanne jonkin aikaa, kunnes hurahdin eriparilautasiin ja ryhdyin ostamaan ruokakuvia silmälläpitäen sekalaisia astioita. Voi miten kivaa onkaan yhdistellä rakkaita keräysastioita ja uusia kirppislöytöjä. 

Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän kiinnitän huomiota myös lautasen ulkopuolelle, mikä tuo ihan uusia virikkeitä ruokailutilanteisiin. Kauniisti katetussa pöydässä on ihana syödä ja silloin viihtyy myös pidempään ruoan äärellä. Ravintoloissakin arvostaa kauniita ja persoonallisia kattauksia. Mm. Sandron upeisiin lautasiin hurahdin pahasti. 

IMG_2917.JPG

Kauniisiin ja kutsuviin kattauksiin liittyen, haluan vinkata teille että Styleroom.fi:ssä on  käynnissä Kutsuva kattaus-kilpailu 1.12-6.1.2015 jossa etsitään inspiroivia ja juhlavia kattauskuva-albumeita. Kisan voittaja saa palkinnoksi lahjakortin Best Western-hotelleihin. 

Minua pyydettiin mukaan Styleroom.fi:n Kutsuva kattaus-kilpailun palkintoraatiin ja lähdin innoissani mukaan, taas hauska ja erilainen ruokaan liittyvä projekti! Kampanjaan liittyen tein myös oman kattausalbumin Styleroom.fi:hin. Oli todella kivaa kaivella tietokoneen uumenista kattauskuvia vuosien varrelta ja kerätä ne yhteen paikkaan Styleroom.fi -kattaussivulle

Voit käydä katsomassa kattauksiani Styleroom.fi:ssä. Keräsin sinne kattauksia mm. Top Chef-illalliselta, 4 tähden illallisilta, Bonbureau-putiikin joulukattauksesta ja erään äyriäisillan kattauksen. 

StyleRoomin sisällön tekevät käyttäjät itse ja sivuston kohderyhmään kuuluvat sisustamisesta ja kodista kiinnostuneet suomalaiset. Täältä voit käydä lukemassa lisää Styleroomista. 

Kävin surffailemassa sivustolla ja ihastelemassa muiden tekemiä kansioita, sivustolta löytyy kyllä läjäpäin inspiraatiota!

Osallistuminen on helppoa. Käy lukemassa ohjeet toimivan kuva-albumin tekoon, rekisteröidy ja ryhdy lisäämään kuvia albumiisi. 

IMG_6952.jpg

Muistathan että sinulla tulee olla julkaisu/käyttöoikeus kuviin jotka lisäät Styleroomiin. Tarkoitus on että käyttäjät lisäävät sivustolle omia kuviaan, jolloin Styleroomista löytyy oikeita kotikuvia. 

Olisi kiva käydä katsomassa minkälaisia kattauskuvia teiltä löytyy, joten linkatkaa ihmeessä albuminne kommenttiboksiin.