En aluksi ajatellutl, että postaisin nämä leivät blogiin mutta koska ne olivat kovin suosittuja niin päätin sittenkin lisätä ne tänne. Tuttuun tapaan hyvää ja helppoa, juuri sopiva aamu-,  ilta- tai välipala. 

Joskus kerroin kuinka meillä on aina sitruunoita kotikeittiössä. Nykyään sieltä löytyy aina myös pussillinne avokadoja ja kurkku on ollut jo pitkään vakiotuote. Minulla täytyy aina olla mahdollisuus tehdä esim. saksalaista kurkkusalaattia. Myös ainekset avokadopastaan tai guacamoleen tulee olla käden ulottuvilla, vaikka avokadojen kanssa tuleekin usein pelattua raaka, kypsä vai ylikypsä- peliä. 

kurkku-avokadoleivät.jpg

Sunnuntai-iltana näin avokado-kurkkuleivät Bon Appétit-lehden verkkosivuilla ja niistä tulikin sen illan iltapala. Niitä oli kiva syödä ja katsoa samalla House of Cardsin kolmatta tuotantokautta (jonka ehdimme jo katsoa läpi, apua, koska alkaa seuraava!?). Hauskaa kyllä, ne inspiroivat myös muita tekemään samoja leipiä Instagramissa

Avokado ja ruisleipä sopivat todella hyvin yhteen ja se onkin ollut tuttu näky toimistolounailla. Voi, alkuvuosi on ollut niin kiireinen että toimistolla tehdyt lounaat ovat jääneet vähiin tai ainakin sellaiset joista olisi mitään kerrottavaa. Myös lähistöllä pörräävä The Alexanders-foodtruck on ollut monen päivän pelastus jos minulla ei ole ollut eväitä mukana tai en ole käynyt ulkona syömässä lounasta. Jos nyt keväämmällä ehtisin taas kokkaamaan toimistollakin, se olisi mukavaa. 

Näillä leivillä toivottelen kaikille herkullista viikonloppua!