Kokeilin jokin aika sitten netistä löytämääni thaimaalaisen keiton reseptiä, jonka lopputulos ei maistunut miltään. Siis ei sitten miltään. Keitto jäi syömättä ja soitin läheiseen kiinalaisravintolaan tilauksemme, jotta saisimme iltapalaa. 

En kuitenkaan lannistunut tästä epäonnistuneesta kokeilusta, en tiedä vieläkään mikä meni vikaan vai onko minulla ja reseptin laatijalla vain kovin erilainen maku ja / tai toleranssi mausteisiin vai möhlinkö reseptin jotenkin muuten. 

Suunnittelin muutaman viikon sopparevanssia ja sopiva hetki tuli viime viikon sunnuntaina. Olin merkinnyt sopan (huom: eri reseptillä kuin viimeksi, en uskaltanut ottaa riskiä!) viikonlopun menulle. Tarkoituksena oli syödä keitto jo lauantaina ulkoilun päätteeksi, mutta visiittimme Nuuksion kansallispuistossa venähti ja soppa unohtui. Ei hätää, keitto maistui kyllä sunnuntainakin, sen jälkeen kun olin aamulla aikaisin lähtenyt ratsastamaan Espooseen ja palattuani kotiin oli kiljuva nälkä. Nälkä oli muuten sitä kokoluokkaa että menin melkein mykäksi (tapahtuu usein kun verensokerini laskee ja hangry iskee). 

Onneksi tämä oli todella nopea ja helppo ruoka kiireiselle tai todella nälkäiselle. 

IMG_6394.JPG

Löysin alkuperäisen soppareseptin ihanasta Bird + Cleaver blogista. 

Sopasta saa helposti vielä ruokaisamman lisäämällä siihen esimerkiksi tofua, katkarapuja, valkoista kalaa..

Nyt kun syksy kolkuttelee ovella ja keitot maistuvat taas, kertokaahan että mikä on teidän lempparisoppanne ja vaikka reseptikin kaupan päälle? otan mielelläni vastaan soppavinkkejä!