Olen vihdoin lomalla! tänään on ensimmäinen virallinen lomapäivä ja tunnelma on katossa. Tunnelma tosin kipusi kattoon jo eilen, koska loman alkupamaus oli eilen syöty 1-2-3 Puhtaita makuja- brunssi, josta olen intoillut jo toukokuusta saakka Instagramissa ja blogin Facebookissa. 

1-2-3 Puhtaita makuja-3.jpg

1-2-3 Puhtaita makuja-tapahtuma keräsi kolme huikeaa ravintolaa Kellohalliin. Tarjolla oli lounaita, illallisia ja brunsseja. Itse nappasin, heti kun tapahtumasta kuulin, meille brunssille paikat ja olen edelleen hykerryttävän tyytyväinen. 

Tapahtuma keräsi Kellohalliin Kaskiksen, Teemu Laurellin ja Köökin - aika huikea kattaus siis! parhaita, puhtaita makuja landelta. Seurasin tuttujen herkuttelua eri kattauksissa ja odotin malttamattomana omaamme. Nyt jälkeenpäin mietin, että olisi pitänyt mennä illallisella ja brunssille. Heh. 

1-2-3 Puhtaita makuja-1.jpg

1-2-3 Puhtaita makuja-2.jpg

Meitä odotti eilen Kellohallissa aurinkoinen sää, Taittingerin kuplivat terassilla, todella herkullinen brunssi ja ihanat kokit. Ei varmaankaan ole mikään salaisuus, että fanitan kokkeja aika tavalla. Pääsinkin ihailemaan Teemua ja Erikiä työn touhussa helmikuussa Top Chef Suomen kuvauksissa ja lokakuussa suuntaamme Turkuun Food & Fun- festareille syömään mm. Kaskikseen. 

1-2-3 Puhtaita makuja-4.jpg

1-2-3 Puhtaita makuja-8.jpg

1-2-3 Puhtaita makuja-9.jpg

Kokosimme apukokin kanssa suosikkimme brunssin tarjonnasta ja ne olivat huikean hyvä toast skagen, tomaatti-vuohenjuustosalaatti ja saaristolaisleipä, hevosenlihaburgeri ja suussasulava suklaakakku. Brunssi oli erinomainen kokonaisuus ja kaikki oli todella hyvää, hörpin suosikkiannosten lisäksi kaksi lasillista gazpachoa, herkuttelin lohella, maistelin ihania kurkkuja ja päädyin syömään niin paljon, että kierin kotiin, mutta olisin mieluusti syönyt enemmänkin jos olisin vain pystynyt. 

1-2-3 Puhtaita makuja_3-1.jpg

1-2-3 Puhtaita makuja_2-1.jpg

1-2-3 Puhtaita makuja_2-2.jpg

1-2-3 Puhtaita makuja_2-3.jpg

Harras toiveeni onkin: kai tämä tapahtuma järjestetään uudelleen? Joooookos!

Kiitos - oli ihanaa! 

Niin ja pakkohan se oli yksi fanikuva ottaa. Kuvasta kiitos apukokille!

IMG_20150705_135556 (1).jpg