Aivan ihanaa olla lomalla! elämä on soljunut eteenpäin rauhallisesti, vaikka joka päivälle onkin ollut jotain tekemistä tai olemme saaneet vieraita. Apukokki sai töistä pallogrillin ja sen kanssa ollaan harjoiteltu kokkaamista pari kertaa. Ensimmäinen kerta ei ollut menestys, mutta toisella kerralla grillissä valmistui aivan ihanaa Angus Picanha-paistia. Siitä enemmän seuraavassa postauksessa. 

Saimme lahjaksi Rock Your Blog-workshopista siellä meidän kanssa kokanneen, Chef Santerin, kaksi keittokirjaa. Kesämiesten kesäruokaa-kirjasta, jossa kokkailevat Chef Santeri ja Poppamies-Marko, kokkailimme jo workshop-viikonloppuna Sundsbergissä, mm. ihania paahdettuja paprikoita, grillattuja ananaksia ja vaikka mitä muuta herkullista. 

RYB_Anne (8 of 15).jpg

RYB_Anne (10 of 15).jpg

 

 

RYB_Anne (11 of 15).jpg

RYB_Anne (9 of 15).jpg

P7050313.jpg

P7050317.jpg

Veikkaan että noita grillattuja paprikoita tehdään meillä useamminkin tänä kesänä. Niin hyviä!

Kesäkeittokirjan lisäksi saimme Pallogrillauksen lyhyt oppimäärä-kirjan, jonka syövereihin apukokki sukelsi. Arvatkaapa miksi? no siksi, että kirja alkaa sarjakuvalla, jossa käsitellään pallogrillausta! takuuvarma keino saada apukokki kiinnostumaan ruoanlaitosta, hih. Kirjassa on myös ihania grillausreseptejä vinkkien lisäksi sekä hurttia huumoria, otsa rypyssä ei siis grillailla. 

Eli jos haaveissa on kokkailla rentoja, herkullisia ja helppoa kesäruokia tai pallogrillaus on, kuten meille, uutta, suosittelen kurvaamaan kirjakaupan kautta samantien.