Tein viime vuonna blogiyhteistyötä Think&Style-blogin ihanien leidien kanssa. Kirjoittelin hauskasta kokkauspäivästämme blogiin useampaan otteeseen ja ajattelin kertoa herkuista täällä uudenkin blogin puolella. 

Kasvisruokajoulu.jpg

Kokkauspäivän idea oli tehdä kasvisruokamenu. Minä huolehdin alku- ja pääruoista sekä drinkistä, Anna-Mari jälkiruoasta ja kattauksesta yhdessä Terhin kanssa.  Vähän hengästyttää kun tajusin, että kokkauspäivästämme on jo vuosi! mihin ihmeeseen aika oikein menee..

Itse olen todella innokas Bloody Mary-fani, halusin myös saada A-M:n ja Terhin rakastumaan drinkkiin ja minusta bloody maryn väri on niin jouluinen. Jostain Pinterestin uumenista löysin kuvan Bloody Marystä jossa oli rosmariininoksa, täydellinen jouluaterian alkudrinkki siis.

Bloody Mary joulu.jpg

Bloody Mary rosmariinilla.jpg

Teimme alkupalaksi ihanan bataatti-sinihomejuusto-omenasalaatin, jonka olinkin jo ihan unohtanut. Täytyy tehdä sitä kotonakin, oli nimittäin todella hyvää.

Bataatti sinihomejuusto omena salaatti.jpg

Bataatti sinihomejuusto.jpg

Rakastan kirpeitä vihreitä omenoita ja suolaista sinihomejuustoa, ne toimivat aivan ihanasti yhteen salaatissa. Lisäksi makeaa bataattia ja salaatti on valmis. Tadaa!