Kaupallinen kampanja / postaus toteutettu yhteistyössä Pauligin kanssa

Tiedättekö tunteen kun tuntuu, että asiat loksahtelevat paikoilleen ja kaikki sujuu? Minulla on tällä viikolla ollut juuri sellainen olo. Kieriskelen hyvänolontunteessa, joka johtuu monesta eri asiasta. Siksi minusta onkin mukavaa päättää arkiviikko tähän postaukseen, jonka tekemisen taustatyö on inspiroinut minua ja jonka kirjoittamisesta minulle tuli hyvä mieli. Todella kiva projekti siis.

 

Joulukuussa 2014 alkanut yhteistyöni Pauligin kanssa on ollut antoisa. Olen projektin kautta tutustunut mahtaviin tyyppeihin ja saanut kokeilla uusia asioita, kuten viimeksi järjestää kahvitastingin ystävilleni, tuumailla lounaskahveja ja käydä ihan asian kanssa lounastamassa ja tämän lisäksi myöntää avoimesti olevani kahviamatööri (eikä kukaan buuannut!) ja nyt tämän vuoden helmikuussa pääsin mukaan kehittelemään Pauligin Brazil-kahville makuparia.

Brazil kahvi.jpg

Brazil-kahvista on on nyt lanseerattu uusi tummapaahtoinen versio ja samalla Brazil-kahvit saavat uuden ilmeen. Minulta toivottiin tämän uuden tummapaahtoisen kahvin pariksi suolaista makupalaa.

Sain Pauligin päämaistajalta vinkkejä makuparin kehitykseen ja innosta puhkuen ryhdyin pohtimaan sopivia makupareja. Ideat alkoivat pulppuamaan päästä aikamoisella tahdilla, onneksi pääsin sparraamaan ideoita Pauligin tiimin kanssa, niin pääsin ajatuksista tekoihin. .  

Brazil tummapaahtoinen kahvi.jpg

Olen useimmiten mieltänyt kahvin makeiden ruokien pariksi, mutta tarkemmin ajateltuani totesin että syönhän aamiaisellakin suolaisia ruokia ja juon kahvia. Siirsin kuitenkin ajatukset syrjään aamiaisista ja ryhdyin miettimään jotain hauskempaa. Mielessä pyöri street food, pikaruoka, pienet suupalat.. ja muutaman testikierroksen jälkeen minulla oli kolme reseptiä, jotka lähetin Pauligille. Jännityksellä jäin odottamaan mikä ruoista sopisi heidän mielestään parhaiten Brazil-kahvin kaveriksi. Ilokseni oma suosikkini vei voiton ja makupariksi valikoitui minikokoiset vuohenjuustotortillapizzat. Jihuu!

 

P3053060.jpg

Minitortillapizzat ovat loistavaa naposteluruokaa ja mielestäni oikein hauska yhdistelmä Brazil- kahvin kanssa. Siemaillessani testi-iltana Brazil-kahvia ja maistellessani minitortillapizzoja huomasin miten hauskasti ne sopivatkaan yhteen siten, ettei kumpikaan maku jyrännyt toista. Ne tukivat toisiaan, vähän kuin hyvät ystävykset. Pehmeän makuinen kahvi ja suunmyötäinen, suolainen vuohenjuusto sekä pizzan kruununa toimiva avokado tekivät makuparista miellyttävän, mutta silti jännittävän. Pizzaa ja kahvia, kuka olisi uskonut niiden sopivan yhteen näin hyvin.

 

Kun Makupari oli löytynyt, siirryin seuraavaan, vielä jännittävämpään vaiheeseen eli valokuvaamiseen. En ole koskaan kuvannut kenellekään muulle kuin itselleni, omaan blogiin, joten oli mielenkiintoista päästä toteuttamaan myös tällaista projektia. Ja voi kuinka hauskaa kuvaaminen oli! jouduin ottamaan jokusen otoksen (ja tekemään neljä erää pizzoja, ei kovin kamala kohtalo kuitenkaan!), jotta löysin sen jutun mitä kuviin halusin, mutta harjoitus teki mestarin ja lopulta olin todella tyytyväinen kuviin jotka lähetin eteenpäin. Kun kerran pääsin vauhtiin, olisin voinut kuvailla kahvia ja pizzoja vielä muutaman illan. Hauskinta oli kun pääsin ripottelemaan kahvipuruja pitkin kuvausalustaa ja heittelemään yrttejä pitkin pöytiä. Kahvinpuruja olikin vanhassa hirsistä tehdyssä pöydässämme ihan joka puolella näiden kuvaussessioiden päätteeksi.

Lisää Makupareista voit käydä lukemassa Pauligin sivuilta.

Oikein herkullista viikonloppua kaikille!