Tiedättekö kun joskus käy niin että olet ajatellut tekeväsi jotain tiettyä ruokaa ja käy ilmi, että spontaanin illalliskutsun esittänyt ystävä oli ajatellut tehdä sitä samaa ruokaa sinä iltana? tätä ei kyllä usein käy, mutta tässä tapauksessa oli pakko heittää ylävitoset ystävän kanssa loistavasta ideasta - saisimme illalla siis tuplasti härkätatakia. Jipii!

Olin ensimmäistä kertaa tekemässä härkätatakia, löysin inspiraation ja reseptin Helsingin Sanomien parin viikon takaisesta torstain ruoka-liitteestä mutta päädyimme tekemään tatakin toisella reseptillä, joka ystävälläni oli. 

Nyt olen tyytyäinen että ystäväni sai päättää reseptin ja tekikin suurimmaksi osaksi tatakin (itselläni oli kädet täynnä vietnamilaisia riisipaperirullia rullaillessa), koska tataki oli taivaallista. Jos sinua siellä ruudun takana ei raaka liha oikein innosta, pyydän silti kokeilemaan tätä reseptiä - se oli NIIN hyvää että mielesi saattaa muuttua. 

härkätataki.JPG

Voimme kaikki yhdessä kiittää rakasta insinööriystävää tästä reseptistä, tämä oli illallisen kirkkain tähti. Kunniakkaasti perää pitivät itsetehdyt sushit ja vietnamilaiset riisipaperirullat. 

Jälleen kerran olen kiitollinen kokkaavista ystävistä, mikä onni ja rikkaus!

Pssst! muistakaa osallistua Philips mehulingon arvontaan, arvonta käynnissä ma 13.10 iltaan saakka!