Olen viime aikoina syönyt aika paljon salaatteja, uskoisin että yllättävän lämmin syksy on saanut haikailemaan vielä myös kesäisempien ruokien perään vaikka olenkin ajatuksissani jo siirtynyt pata- ja muihin uuniruokiin. 

Meillä salaatti on yleensä lisukkeena ellei siinä ole mukana jotain ruokaisampaa, kuten kvinoaa tai bulguria. Syön toki myös aika usein salaatteja toimistolounaalla.

Suunnittelen viikonlopun menun yleensä torstaisin ja yleensä tuhdeimmat ateriamme ovat aamiainen /brunssi ja illallinen, lounaaksi on siis kiva keksiä jotain hieman kevyempää syötävää. Mielikuvitukseni oli kuitenkin hieman jumissa menua suunnitellessa ja päädyin kirjoittamaan listalle että "salaatti". Mikä salaatti, se jäi perjantain kauppareissun selvitettäväksi. 

Apukokki ei ole samanlainen juustohullu kuin minä ja tykkääkin eniten halloumista, joten päätin perjantaina juustohyllyllä tehdä halloumisalaatin. Halloumin ihana suolaisuus vie kielen mennessään. Suolaisen halloumin rinnalle sopii erinomaisesti granaattiomenan siemenet, jotka olivat pyörineet päässäni jo aiemmin perjantaina kun puhuin puhelimessa ystäväni kanssa, joka söi lounaaksi fetasalaattia granaattiomenalla. Siitä se ajatus sitten lähti.. usein parhaat inspiraatiot ja ideat sekä mielihalut tulevat läheisiltäni, kun keskustelen heidän kanssaan ruoasta. 

IMG_6488.JPG