FLOW tulee taas! se on yksi minun ja apukokin vuoden kohokohdista. Olemme käyneet Flowssa jo useamman vuoden ajan ja olen ehtinyt kirjoittelemaan aiheesta blogiinkin jo kaksi kertaa. Myönnän heti alkuun, että apukokki menee festareille kuuntelemaan musiikkia ja minä syömään. Hyvä tehtävänjako!

Fiilistellään ensin viime vuoden herkkuja..

FLOW 2014_3.jpg

FLOW_2014.jpg

FLOW_2014_2.jpg

Mmmm! vesi herahtaa kielelle!

ruoka_juoma_julkistus.jpg

Kuva: FLOW Festival lehdistötiedote

Tänäkin vuonna Flowssa on luvassa huikea kattaus ihania ruokia! Jo ennestään monipuolista ja kiiteltyä kattausta laajennetaan tänä vuonna entisestään ja mukana on kymmenen uutta ravintolaa. Aikamoinen määrä uusia herkkuja. 

Tämä tarkoittaa sitä, että FLOW'ssa on tänä vuonna noin kolmekymmentä ruoka-ja kahvilatoimijaa. Ruoan lisäksi FLOWssa on useita erikoisbaareja, viime vuoden tapaan Gin & Tonic-baari, cocktail- ja erikoisolutbaareja sekä laaja valikoima alkoholittomia tuotteita. 

Nyt kun terveelliset herkut ja terveysvaikutteiset ruoat ovat pinnalla, on FLOW vastannut myös siihen tarpeeseen. Tänä vuonna festareilla nähdään Powau jonka raakamehut ovat varmasti monelle tuttuja sekä raakakakkuja tarjoileva PUR Raakabaari, jonka kanssa olen itsekin tehnyt yhteistyötä. 

Ilokseni myös Ahorita löytyy festareilta, Ahoritasta kirjoitinkin muutama viikko sitten blogiin!

Olen myös innoissani, että uutena tulokkaana festareilla on Farang, joka tarjoilee kaakkois-aasialaisia herkkuja katuruokaversioina. 

Ensimmäistä kertaa FLOWsta saa tänä vuonna myös pizzaa! Itselleni uusi, mutta todo-listalla oleva, Alfon's Pizza saapuu festareille vastaamaan pizzannälkäisten kutsuun. Olen myös innoissani että FLOWssa on tänä vuonna myös Lie Mi jossa kävin keväällä sopalla, sinne on ainakin mentävä!

Aion tietenkin käydä myös Richard McCormickin New York Ninjan kojuilla, olenhan löytänyt sieltä menneinä FLOW-vuosina lemppariannokseni. Vaikka on mukavaa että FLOWssa on uusiakin ravintoloita, on varmasti paikkoja joihin palaan edellisvuosien tapaan, kuten Brklyn Bakery (kuppikakut!!) ja Twisted Street Kitchen

FLOWssa on myös linjattu että ruokatoimijoiden valintakriteereinä on laatu sekä konseptin kiinnostavuus ja ajankohtaisuus. Valinnoissa suositaan luomua ja lähiruokaa sekä puhtaita kotimaisia makuja. Minusta hienoa on myös se, että jokaisen ruokamyyjän valikoimassa on oltava myös kasvisruokavaihtoehtoja. 

Ravintoloiden menut on myös jo julkistettu, joten nyt voitte käydä jo haaveilemassa ensi viikolla alkavan FLOWn ruokatarjonnasta. Jotkut suunnittelevat keikka-aikataulua FLOWhun, jotkut ruoka-aikataulua..

Eikä tässä vielä kaikki! kaappaan 15-16.8.2015 väliseksi ajaksi Maku-lehden Instagram-tilin, sieltä pääsette seuraamaan herkuttelujani lähes reaaliajassa. 

Toivottavasti nähdään FLOWssa!

FLOW_2014_4.jpg

FLOW Festival 2015

14-16.8.2015, Suvilahti

Liput täältä.