Tänä vuonna FLOW festivaali houkutteli minut apukokin kanssa jälleen paikalle. Toki musiikkikin on meille tärkeää, mutta itse olen joka vuosi lähtenyt FLOW'hun lähinnä syömään (ja juomaan). FLOW on myös ainoa fesivaali jossa käyn, minusta on ihanaa saada kellahtaa omaan sänkyyn festivaalipäivän päätteeksi vatsa täynnä herkkuja

Kirjoittelin jo viime vuonna blogiin FLOWsta ja ruoasta, jolloin nautin myös kaksi kokonaista päivää FLOWn tarjonnasta.

IMG_6155.JPG

IMG_6156.JPG

IMG_6171.JPG

Tänä vuonna vietimme FLOWssa kaksi aurinkoista ja hikistä päivää. Voin myöntää että löytyi sieltä hyvää musiikkiakin.

Viime vuoden suosikkiannokseni löytyi Tokyo Girlistä ja olin tänä vuonna aivan varma että sieltä se voittaja tänäkin vuonna löytyy. No, lauantaina tuntui vielä siltä kovastikin (vaikka Instagramissa horisinkin että kyseinen vege bibimbap oli New York Ninjasta - pahoittelut sekoilusta) kun sain käsiini annoksen kasvisbibimbapia. Voi että miten HYVÄÄ.

IMAG2838.jpg

Toinen lauantain kohokohta oli Lumia Cocktail Bar! Captain Ginger-drinkki maistui meille janoisille, aivan ihana inkivääridrinksu

IMAG2850.jpg

IMG_6149.JPG

Testasimme myös viereisen GT baarin jossa gin tonicit tehtiin Tanqueray ginistä ihaniin, isoihin laseihin. Maistoimme molempia versioita, apukokin verigreipillä tarjoiltu ja omaa limen kanssa tarjoiltua. Hyviä olivat nekin!

IMAG2847.jpg

FLOWssa oli  mukavan laaja ruokavalikoima tänäkin vuonna, mutta huomasin jumittavani samojen kojujen äärellä kuin viime vuonnakin. Sen verran kävin haistelemassa uusiakin tuulia, että tällä kertaa halusin ehdottomasti testata Tacobotin food truckin, josta nappasin mukaani herkulliset kalatacot ja todella tulista kastiketta, onneksi uskoin myyjää kun hän varoitteli jopa "mild" kastikkeen tulisuudesta - huulet tulessa!

Lauantaina poikkesin myös sen verran tutuista kojuista että hiivin illan viimeisen keikan jälkeen (ihana Polica!) kaverin annoksen innoittamana hakemaan Kabukin kojulta edamamdepapuja jotta jaksaisin seisoa taksijonossa. Mmmmm!

Sunnuntaina pahin nälkä selätettiin Groteskin hummus-fetaburgerilla, josta tykkäsin myös kovasti vaikka hampurilaisen sämpylä oli minusta liian höttöinen. Maku oli kuitenkin kohdillaan ja nälkä lähti!

IMAG2855.jpg

IMG_6164.JPG

Mutta, mutta.. kävin yhteensä kaksi kertaa New York Ninjassa, ensimmäisenä päivänä nuudelisalaatilla ja toisena päivänä syömässä tofuleivän. Taidanpa pilata yllätyksen ja julistaa jo nyt, että tämän vuoden FLOWn paras annos (omasta mielestäni) oli New York Ninjan tofuleipä. Voi kun sellaisen saisi nytkin!

IMAG2873.jpg

Siinä se ihanuus nyt on. Olisinpa syönyt kaksi!

Suolaisen ruoan lisäksi jälkiruoatkin maistuivat, Brklyn Bakeryyn oli taas päästävä ja sunnuntaina söin jälkiruoaksi Raw spotin raakasuklaakakkua. Oli niin ihanan tuhti annos että suklaahimoja ei hetkeen näy.

 

IMAG2867.jpg

Niin ja eihän mikään festari oli festari ilman Aperolia, eihän?

FLOWssa oli jälleen ihanaa, meillä on huikea FLOW-tiimi jonka kanssa olemme pöllöilleet siellä jo jokusen vuoden. Ainoana miinuksena sanoisin että ruokien annoskoot olivat kasvaneet hieman liian isoiksi, olisin mieluummin syönyt useampia pienempiä annoksia, mutta tämä on vain minun mielipiteeni. Suurin harmitus taisi olla kuitenkin se, että kivoja hengailupaikkoja oli vähennetty. Alueen keskiö päälavaa vastapäätä oli paljon karumpi kuin viime vuonna, jäin kaipaamaan Carlsberg-teltan alueen vehreyttä. Samoin viime vuotisen latauspaikan riippumatot olivat tänä vuonna vahvasti mielessä mutta niitä ei meidän harmiksemme näkynyt. 

Backyard olikin leppoisin paikka tänä vuonna, vietimme siellä aurinkoisia iltapäivähetkiä lauantaina DJ:tä kuunnellen, ruohon kutitellessa varpaita ja kylmää siideriä hörppiessä.

Ja niin, se tärkein eli ruoka oli todella hyvää jälleen. 

Kiitos tästäkin vuodesta FLOW!