Ihanaa kun on nyt taas tullut käytyä Helsingissä brunssilla. Pari viikkoa sitten kävimme apukokin kanssa Hello Darling:issa brunssilla, tänään kävin ihanien naisten kanssa testaamassa Krog Roban brunssin. 

Krog Roba on Lilla Roberts-hotellin yhteydessä ja mikä upea hotelli! tulin heti uteliaaksi nähtyäni ravintolapuolen, että minkäköhänlaiset upeat huoneet rakennus kätkee sisäänsä. Niin kaunista ja tyylikästä, mutta silti ainakin ravintolapuoli oli mielestäni viihtyisä, ihastuin isoihin ikkunoihin ja kauniisiin lamppuihin. 

Krog Roban brunssi – kopio.jpg

Krog Roban brunssi-3 – kopio.jpg

Krog Roban brunssi-4.jpg

Brunssi noutopöydistä maksaa 29 euroa / henkilö ja siihen saa tilata lisukkeita erilliseltä menulta lisämaksusta, esim. uppomunia, vohveleita, mukasta, erikoiskahveja. Normaali kahvi kuuluu hintaan. 

Valitsimme noutopöydän brunssin ja osa tilasi erikoiskahvit. Noutopöytä on niin monipuolinen, että vaikka harkitsin aluksi että tilaisin myös vohveleita, olen tyytyväinen etten tilannut. En olisi millään jaksanut syödä niitä vielä kaiken muun lisäksi. 

Noutopöytään kuuluu vihreää salaattia, ceasar-salaattia, sienipiirakkaa, katajanmarjagraavattua lohta, sillejä, marinoituja punasipuleita ja kurkkuja, kananmunia, munakokkelia, bratwurstia, leipää, upea jogurttipöytä siementen ja myslien sekä hillojen kera, jälkiruokapöytä jossa on kahta eri kakkua, keksejä, ihania hedelmiä (passionhedelmiä!), pieniä jälkiruokakuppeja, karkkia kuten lätkäliigoja ja bis bis-lakuja, mehuja.. mitähän vielä? no, kyllä noilla alkuun pääsee!

Krog Roban brunssi-6.jpg

Krog Roban brunssi-7.jpg

Krog Roban brunssi-8.jpg

Krog Roban brunssi-9.jpg

Krog Roban brunssi-10.jpg

Krog Roban brunssi-11.jpg

Krog Roban brunssi-12.jpg

Krog Roban brunssi-13.jpg

En löydä moitittavaa brunssista tai paikasta, ihastuin kovasti miljööseen ja tarjoiluihin. Ruoka oli hyvää ja tuoretta, myös yllätyksellistä. Miljöö tyylikäs ja viihtyisä.  

Ainoa mitä ihmettelin hyvin suunnitellussa ja selvästi harkitussa kokonaisuudessa olivat karseat vihreät rinkulat korkeissa lattelaseissa (minusta on selkeästi tulossa tarkka näissä asioissa, kun kiinnitin asiaan huomiota! hah). Ymmärrän että lattelasi voi olla kuuma, mutta että kun kaikki on selvästi mietitty viimeisen päälle astioita myöten ravintolassa, miksi nuo suojarinkulat ovat noin kamalat? pieniä asioita ja yksityiskohtia, jotka eivät onneksi vaikuta kokonaisfiilikseen. 

Suosittelen varaamaan pöydän etukäteen, saapuessamme ravintolaan kuulin kuinka jäljellä oli enää muutamia kahden hengen pöytiä. Ravintola täyttyikin heti brunssin alkaessa, kello 12.30, nopeasti. 

Iso suositus Krog Roballe. 

*

Krog Roba

Pieni-Roobertinkatu 1-3

00130 Helsinki

Brunssi tarjolla la-su 12.30-16.00