Taisin bongata jutun Cafe Perobasta jo aiemmin jostain muualta, mutta todenteolla se kiinnitti huomioni Hella ja Houkutus-blogissa, jossa ihana Mona kirjoitti käynnistään Leppävaaran Cafe Perobassa. 

Ajatus siitä, että n. 10 minuutin ajomatkan päässä kotoa olisi kelvollinen brunssipaikka sai minut uteliaaksi! yleensä joudumme matkaamaan Helsingin keskustaan brunssille. Navigaattori ohjasi meidät paikalle viime lauantaina ja emme aluksi olleet uskoa että kerrostalojen seassa voisi olla mitään kahvilan tapaistakaan, mutta vakuutin apukokille että kahvilan nettisivuilla oli kuvassa kaunis, punainen puutalo ja jossain täällä betoniviidakon keskellä sellainen olisi. Erään mutkan takana se vihdoin sitten näkyi ja nälkäiset mielemme saivat rauhan, että ruokaa saisi piakkoin. 

Cafe Peroba sijaitsee tosiaan keskellä kerrostaloja, se on todellisen paratiisin näköinen etenkin aurinkoisena syysaamuna. Talo on sisältäkin todella kaunis, olisin voinut jäädä sinne pidemmäksikin aikaa ihastelemaan. 

IMG_6554.JPG

IMG_6561.JPG

IMG_6576.JPG

Olimme liikkeellä neljän aikuisen ja kahden lapsen voimin. Lapsille on syöttötuoleja ja leluja. 

Aikuisten brunssi maksaa 22 euroa ja lasten (iästä riippuen) 3-10 euroa. Brunssikattauksia on kaksi, ensimmäinen kello 10 ja toinen kello 12.

Brunssilla on tarjolla mm. leipiä, croissantteja, pekonia, munakokkelia, bratwurstia, lihapullia, salaattia, hedelmiä, leikkelettä, juustoja, pannukakkua.. oikein mukava valikoima. Iso plussa että brunssin yhteydessä saa erikoiskahvin eurolla. Brunssiin kuuluu normaali kahvi ja tee sekä kaksi erilaista mehua. 

IMG_6565.JPG

IMG_6570.JPG

IMG_6572.JPG

IMG_6579.JPG

IMG_6582.JPG

Brunssi ei ehkä ole yllätyksellisin mitä pääkaupunkiseudulla on tarjolla, mutta tarjolla oleva ruoka on hyvää ja itselle mieluisia brunssiruokia löytyi, upea miljöö ja ystävällinen sekä sympaattinen palvelu nosti tämän brunssikokemuksen omalla listallani korkealle. Saimme rauhassa remuta seurueemme kanssa, hakea rauhassa lisää ruokaa, jutella omistajan kanssa.. ja ihan vain nauttia olostamme ja ruoasta. 

Voisin kuvitella hurauttavani tänne apukokin kanssa nauttimaan iltapäiväkahvit ja kakunpalat joku kerta sekä varmasti palaamme myös brunssille. 

Kiitos Peroba ja ihana henkilökunta!

*

Cafe Peroba

Laturinkuja 10, Leppävaara, Espoo