Nyt päästään taas yhdeen lempijutuistani. Aamiaiseen nimittäin (tai brunssiin!).

On vaikea uskoa että jokunen vuosi sitten en syönyt lainkaan arkisin aamiaista ennen työpäivää. En ymmärrä miten olen selvinnyt lounaaseen saakka silloin (tosin, jos oikein muistan lähdin syömään lounasta jo 10.30 kiljuvan nälän kera..) ilman että olen murhannut ketään tai menettänyt työpaikkaani kiukuttelun takia. 

Nykyään aamiainen on yksi päiväni tärkeimmistä aterioista. En osaa arvottaa päivän aterioita sen enempää, rakastan jokaista hetkeä kun saan syödä!

Erityisesti viikonloppuaamiaiset ovat sydäntäni lähellä, minusta on ihanaa tehdä minulle ja apukokille ajan kanssa herkkuja lauantaisin ja sunnuntaisin. Tämä resepti on siitä vinkeä, että se ei vaadi kauaa aikaa. Muutama minuutti ja sinulla on pöydässä höyryävän kuumia banaanilettuja. 

Samaan hengenvetoon voin myöntää että nämä banaaniletut eivät toki ole uusi keksintö, niistä tuli blogimaailman reseptihitti viime (?) vuonna, mutta itselläni viime kerrasta on niin kauan että tämä tuntui taas uudelta herkulta, puhumattakaan siitä että en ole täällä uudessa blogissa vielä näistä banaaniletuista höpissytkään! ja.. itseasiassa, jos tarkkoja ollaan, banaaniletut eivät ole tässä reseptissä välttämättä se pääasia, vaan ihanat lisukkeet. Kaikki suosikkijuttuni lettujen päällä: turkkilaista jogurttia, siemeniä, hunajaa, marjoja.. mmm-mmm-mmm!

banaanipannarit.JPG

Minusta olisikin mukavaa kuulla, että mitkä ovat teidän lempparijuttujanne aamiaisella? millä hemmottelet itseäsi ja / tai läheisiäsi aamuisin? ovatko banaaniletut teidän mielestä jo aivan out ja jotain uutta välillä aamiaispöytään?