Nyt kun syke on hieman laskenut edellispostauksen meiningeistä, päätin jakaa teille tämän jo Instagramissa ja Facebookissakin vilauttamani avokado-kikhernetahnan. Edellinen avokadodippipostaus oli mm. viikon suosituin resepti jokin aika sitten ja tässä on kyllä kovasti aineksia samaan. Simppeli, terveellinen ja niin hyvää

Minulla on nyt pienimuotoinen kikhernebuumi menossa, tein kikherneistä myös ihanaa salaattia lounaaksi toimistolla muutama viikko takaperin. Se on aikamoinen yllättäjä, jaksoin kikhernesalatin voimalla työpäivän loppuun, 90 minuutin joogan ja nälkä kurni vatsassa ensimmäisen kerran vasta illalla kun pääsin kotiin. Aikamoista! aiemmin olen tehnyt kikherneistä mm. bataattifalafelejä ja sitruunahummusta.

Onko teillä jotain kikhernevinkkejä?

avokado-kikhernetahna.jpg

Tämä tahna syntyi vähän vahingossa. Meidän oli muutenkin tarkoitus syödä ihan muuta sinä iltana, kun tein tämän tahnan mutta flunssa sai himoitsemaan kasviksia kaikissa muodoissaan. Ja avokado on aina hyvä juttu. Eli kävi niin, että viskelin aineksia sauvasekoittimen monitoimitosaan ja tadaa syntyi tämä tahna. Olipa kiva lopputulos!