On vaihteeksi taas aamiaisvinkin aika. Enpä olisi muutama vuosi sitten uskonut sanovani, että aamiainen todella on päivän tärkein ateria. Nyt olen vahvasti sitä mieltä, ilman aamiaista ei tule mistään mitään. Vatsa kurnii ja kiukuttaa. Hassuinta on, että en olisi vielä puoli vuotta sitten (!) uskonut sanovani että aamukahvi on ihana asia. Näin ne ihmisen tottumukset muuttuvat. Nykyään aamukahvi, yleensä take awaynä, on suurinta luksusta arkiaamuun. Ja amatööri kun kahvihommissa olen, en jaksa joka aamu harjoitella kahvin tekemistä toimiston hienolla vempaimella joten take away-kahvi on siis monella tapaa elämää helpottava tekijä. 

Mutta siis, kuten ehkä muistattekin kerroin että käyn erään ystävän kanssa aamiaistreffeillä. Yhdistän myös joskus työn ja aamiaisen, kuten tänä aamuna. 

Olen käynyt Kalevankadun Sis.Delissä jo monta kertaa aamiaisella, nyt vasta muistin kirjoittaakin siitä tänne! Vanhan blogin puolelta löytyy muuten lisää vinkkejä, sielläkin kannattaa käydä kurkkaamassa. 

1416475552718.jpg

Kalevankadun Sis. Deli on juuri sopivasti keskellä kaupunkia ja sinne on helppo suunnistaa Rautatieasemalta ja siitä on myös helppo siirtyä kohti toimistoa. 

Joskus päädyn ottamaan aamiaiseksi smoothien ja kahvin, mutta tänä aamuna aamiaisbuffet houkutteli liikaa. 

1416467241115.jpg

Oioioioio! halusin syödä kaikkea!

1416475276815.jpg

Siemenleivälle levitin ihania tahnoja, kuppiin otin rahkaa ja jogurttia, mustikkaista mysliä ja mansikoita sekä lorauksen hunajaa. Aamiaiseen kuuluu tavallinen kahvi, mutta erikoiskahvien ystävänä tilasin laten, joka maksaa aamiaisen päälle + 1,50 euroa. Aamiaisbuffet maksaa 10,50 euroa

Eikö näytäkin ihanalta?

Sis.Delissä on muutenkin ihana valikoima, heiltä saa herkulliset smoothiet sekä täytettyjä leipiä, salaatteja ja heidän omia tuotteitaan. Olen myös tilannut useasti yritystarjoilua ja suosittelen sitäkin lämpimästi. Herkkuja kotiinkuljetuksella toimistolle - kelpaa!

Kalevankadulla tarjoillaan aamiaista joka arkiaamu ja viikonloppubrunssia on tarjolla mm. Pursimiehenkadun Sis.Delissä sekä WeeGee-talossa. 

Minkälaisia aamiaisihmisiä sieltä ruudun takaa löytyy?