Pitkästä aikaa aamiaisvinkki teille rakkaat lukijat. Ystäväni ja minä pääsimme vihdoin taas aamiaistreffeille ja suunnistimme innokkaina aika uuteen, Kasarmitorille, avattuun The Cock- ravintolaan. 

Olen ehtinyt testaamaan The Cockin menun ilta-aikaankin, mutta en ottanut kameraa sinä iltana mukaan. Silloin oli ruokabloggaajan vapaailta. 

The Cock (1 of 1)-4.jpg

Aamiaista The Cockissa olimmekin jo ehtineet ystävän kanssa odottamaan, näin vilauksen kookos-chiapuurosta Instagramin puolella jo jokunen viikko sitten ja se, sekä upean näköiset avokadoleivät olivat vahvasti mielessä kun suunnistin viime viikolla seitsemän jälkeen The Cockiin. 

Iso plussa siitä, että ravintola avaa ovet arkisin jo klo 7.30! Aamuvirkku tykkää että pääsee hyvissä ajoin aamiaiselle ja vielä ihmisten aikaan toimistollekin. 

Viime keskiviikkona ravintolassa oli yksityistilaisuuden takia vain baarin puoli käytössä aamulla ja siellä olikin aikamoinen hulina heti aamusta. Saimme ollan ensimmäisen puolituntisen aika rauhassa (vaikka pöydissä istui ruokailijoita jo kun saavuimme!) mutta kun kello läheni kahdeksaa, täyttyi baarin puoli vauhdilla. 

Toisaalta, en kyllä ihmette lainkaan. Ihana, pirteä palvelu yhdistettynä aamiaisherkkuihin on koukuttava kombinaatio. Pääasiassa aamiaisella oli pareja, mutta myös yksi isompi seurue nuoria naisia. Ihanaa, kun on muitakin jotka tapaavat ystäviä arkiaamuisin. Itse olen jotenkin paremmin läsnä aamiaistreffeillä kuin after workeillä (olen varmaan tästä eri mieltä kun alkaa olla terassikelit..). Ja hei, kuten olen aiemminkin todennut, mikä voisi olla parempi tapa aloittaa uusi päivä kuin hyvässä seurassa?

The Cock (2 of 2).jpg

Aamiaistilaus vähän paistui, oli pakko saada maistaa vähän kaikkea. Inkiväärimehu vei kielen mennessään, kahvikuppiin ilmestyi sydän ja suosikkini kaikista, avokadoleipä, oli niiiiiiin hyvää. Jälkkäriksi kauhoimme chia-kookospuuroa.

Nälkä yllätti seuraavan kerran monen, monen tunnin päästä iltapäivällä.

The Cock (1 of 1).jpg

The Cock (1 of 1)-2.jpg

The Cock (1 of 1)-3.jpg

Kiitos The Cock ja ihana tarjoilijattaremme, meillä oli ihana aamu. 

Tähän mennessä kaikki kokemukseni The Cockista ovat olleet positiivisia, vielä kun ehtisi lounaalle niin olisin saanut testattua kaikki kattaukset. Kannattaa käydä lukaisemassa myös muiden kokemuksia The Cockista, ainakin suolaa ja hunajaa sekä hannan soppa ovat käyneet testaamassa tämän Helsingin uuden tulokkaan. 

The Cock

Fabianinkatu 17, 00130 Helsinki