KATSOMASI RESEPTIT

Sesongin parhaat liharuoat

Lisää suosikiksi

Liharuokakilpailun voittoisilla herkuilla kestitset vieraasi niin itsenäisyyspäivänä kuin uutenavuotenakin. Tuomariston hurmasi näyttävä ja mahtavan maukas tagine.

Reseptikilpailu on ratkennut. Lämmin kiitos kaikille yli sadalle osallistujalle. Tuloksena oli kymmeniä loistavia reseptejä, joista valitsimme 11 kokeiltavaksi ja tuomariston maisteltavaksi.Tuomaristo oli todella iloistesti yllättynyt Maku-lukijoiden innovatiivisuudesta ja hauskoista ideoista. Tarjolla oli silmänruokaa, ruokailottelua, ihania makuja ja nautinnollista mausteisuutta.Voittoisa Marjo Vähäsarjan ohje Tagine pihvinaudan paistisuikaleista hurmasi koko tuomariston sekä kutsuvalla ulkonäöllään että kielen vievällä maullaan.

1. Tagine pihvinaudan paistisuikaleista, Marjo Vähäsarja, Ilmarinen.Marjo voitti 800 euron arvoisen lahjakortin Hotel Kämpiin Helsinkiin, joka sisältää luksus-yöpymisen kahdelle aamiaisineen ja huippuillallisen juomineen.

2. Kulinaarin leipä ja kantarellicappuccino, Heidi Baas, Vaasa.Heidi saa noin 500 euron edestä Heikki Orvolan Iittalan Taika-sarjan astioita.

3. Filotaikinaan kääritty lihapaistos, Johanna Saari, Helsinki.Johannalle lähetetään Iittalan Sarpanevan 4 litran valurautainen pata, jonka arvo on noin 200 euroa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

4. Sitruunainen fenkoli-lihapata, Hilkka Grönfors, Helsinki.Palkinnoksi Hilkka saa Marimekon Fokus-esiliinan, patakintaan ja -lapun, joiden arvo on noin 70 euroa.

5. Juhlapatee, Tuula Väyrynen, Oulu. Tuula saa postista lähiaikoina noin 70 euron arvoiset Marimekon Fokus-esiliinan, patakintaan ja -lapun.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Avainsanat:

Maku 06/2012


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi