KATSOMASI RESEPTIT

Ruusuilla voittoon

Lisää suosikiksi

Kiitos teille rakkaat lukijamme, jotka annoitte Maku-lehden 10-vuotisjuhlakakkukisassa yli 5 600 ääntä. Sarita Launialan kermaruusuin koristeltu Ruusuinen onnentoivotus oli ylivoimainen voittaja yli 1 400 äänellä.

Maku-lehden 10-vuotissynttärikakkukisan voittajakakun leipoi Sarita Launiala, 31-vuotias sairaanhoitaja Parolasta. Sarita on intohimoinen harrastajaleipuri, jonka apukäsinä hääräilevät 9-, 7-, 4- ja 2-vuotiaat lapset.

Leivontaharrastus syttyi toden teolla kolmisen vuotta sitten. Aluksi Sarita hämmästeli kakkublogien sisältöä, mutta sitten hän rohkaistui pääsiäisenä tekemään pajunkissoin koristellun kakun. Siitä innostus vain kasvoi ja nykyään Sarita pitää itsekin blogia (Aatan Aarreaitta). Saritalla on jo lähipiirissään kakkumaakarin maine, ja hän leipoo mielellään sukulaisille ja ystäville, minkä aikatauluiltaan ehtii.

Ruusuinen onnentoivotus on juuri sellainen kakku, jota Sarita itsekin rakastaa. Sen vetovoima on runsaan kerman ja raikkaiden marjojen yhdistelmässä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

– Olen tehnyt tämän kakun lukuisia kertoja, hieman eri täyttein. Kakku sopii täydellisesti syntymäpäiväkakuksi, kesän kruunaajaksi tai vaikka hääjuhliin. Erilainen pursotus tekee tästä tavallista kermakakkua herkemmän ja kiinnostavamman.

 

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Avainsanat:

Maku 04/2013


Laatinut:

Kuva:

Johanna Myllymäki

    Kommentoi