Rex-kakku

Lisää suosikiksi

Rex-kekseistä nimensä saanut, tuhti kaakaotäytteinen kakku oli 1960-luvulla monen kahvipöydän kuningas. Nimikkokeksien katoamisen myötä kakkuohje unohtui vuosiksi.

Hanna Sumarin vinkit Rex-kakun valmistukseen●Valitse tiiviitä, mureita ja mauttomia keksejä, ei liian paksuja. Marie-keksit käyvät hätätapauksessa, mutta pyöreillä kekseillä kakun kokoaminen on hankalampaa.

●Suola tuo kaakaon maun esiin ja antaa sille terän.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

●Täytteen tulee olla tönkköä, jotta kakun voi rakentaa alhaalta ylöspäin.

●Älä ylikoristele: aaltoileva suklaa on kaunis itsessään. Jos kuitenkin haluat koristella, ripottele pinnalle ja vadille murskattuja pähkinöitä tai karamellisoituja appelsiini- tai kumkvattiviipaleita.

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Avainsanat:

Maku 01/2010


Laatinut:

Emilia Kolari

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Lisää aiheesta: Leivonta