KATSOMASI RESEPTIT

Re­mont­ti­tal­koot

Lisää suosikiksi

Ei muuta kuin tekstiviestit talkoolaisille ja lasagne uuniin. Pientä nikkaroitavaa löytyy aina, vaikka vain hyvien remonttitalkoiden vuoksi.

Ensi viikonloppuna nakutellaan paikoilleen kauan kaivatut jalkalistat. Samalla maalataan olohuoneen ankea seinä. Ehkä tapetoidaan myös eteinen. Kunnostetaan saunan lauteet. Rakennetaan kokonainen talo?

Mitä ikinä remontoit, älä tuhlaa kaikkia rahoja rautakaupassa. Kodin kunnostaminen sujuu leppoisammin, kun tarjolla on asianmukaisten työvälineiden lisäksi hyvää ruokaa. Herkkujen avulla on helppo houkutella paikalle myös muutama avulias talkoolainen.

Kun kokkaat kaikki remonttieväät valmiiksi jo edellisenä päivänä, voit rauhassa keskittyä nikkarointiin. Tavoitteellinen talkoojärjestäjä tarjoaa remonttiporukalleen ensin kevyen keittolounaan, jotta työt eivät tyssää ähkyyn. Välipalaksi napostellaan wasabilla maustettuja popcorneja. Nestetankkauksesta huolehtii kotitekoinen energiajuoma.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kun remontti saa riittää, on aika lämmittää täyteläinen lohilasagne. Rankan päivän kruunaa maustekahvi ja muhkea jäätelöleivos.

Kiitos kaikille avusta!

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Avainsanat:

Maku 05/2008


Laatinut:

Kuva:

Sonja Suominen

    Kommentoi