Ome­nai­nen lem­pi­kak­ku

Lisää suosikiksi

Eve Hietamiehen suosikkikakku on vartissa valmis uuniin. Kun toimittaja-kirjailija saa kotiäitikohtauksen, keittiöstä tulvivat kardemumman ja kanelin tuoksut.

Even vinkit:

*Voit tehdä kakun myös voideltuun, korppujauhotettuun rengasvuokaan.

*Jos et kuorruta kakkua, voit päällystää sen kapeilla omenalohkoilla ennen paistamista.

*Lisää vielä muutama voinokare ja sokeria, niin saat kauniin ja makoisan pinnan.

*Kakku on ihanaa vastaleivottuna, mutta mehevöityy, kun annat sen vetäytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Voit myös pakastaa kakun ilman kuorrutusta. Esimerkiksi pakastetut annospalat on helppo sulattaa kahvin seuraksi.

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Avainsanat:

Maku 04/2012

Kommentit (1)

  • 11.09.2012

    Teresa Savolainen

    Aivan mahdottoman hyvä ja helppo kakku, myös mökillä toteutettavaksi. Tein tätä pari päivää sitten ja kehuja sateli kaikilta syöjiltä. Mehevä ja maukas, ja kuorrute kruunaa kokonaisuuden. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Kommentoi

Esikatselu

Lisää aiheesta: Lei­von­ta