Näin lei­vot ome­na-puo­luk­ka­pii­raan

Lisää suosikiksi

Raikkaan piiraan täytteessä yhdistyvät syyssadon herkulliset omenat ja puolukat. Rapea muruseos tuo pintaan mukavaa mureutta. Tarjoa piiras jäähtyneenä sellaisenaan tai vaniljavaahdon kera.

<h3>Vinkkejä piiraan valmistukseen</h3><ul><li>Piiraspohja kannattaa aina esipaistaa, tällöin se on varmasti kypsä kosteastakin täytteestä huolimatta.</li><li>Piirastaikinaan voit lisätä kanelia, kardemummaa tai vaniljasokeria. Mausteet tuovat mukavan makulisän piiraaseen.</li><li>Perunajauhot sitovat kosteita hedelmä- ja marjatäytteitä.</li><li>Jäähtyneenä tarjottavan piiraan täyte pysyy paremmin koossa, ja myös maut ovat ehtineet tekeytyä.</li></ul>

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää aiheesta: Mar­jat