KATSOMASI RESEPTIT

Juhannusjuhlat Strömsössä

Lisää suosikiksi

Maku-toimitus pakkasi kylmälaukkuihin kuljetuksenkestäviä nyyttäriherkkuja ja lennähti viettämään juhannusta tv:stä tuttujen strömsöläisten kanssa. Kaksi tiimiä kohtasi, tutustui toisiinsa ruokapöydän ympärillä ja piti ikimuistoiset suvijuhlat – etuajassa niin kuin aina.

Leppoisa lintukoto, päivänpaisteinen paratiisi ja hulvaton Huvikumpu – FST5:n ohjelmasuosikki Strömsö tuo vain aurinkoisia ajatuksia mielikuvakartalle. Eikä syyttä. Vaasan keskustasta vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä sijaitseva Strömsön huvila on lifestyleohjelman tekoon täydellinen: vain yhden kerran 8 vuoden ohjelmanteon aikana on jouduttu kuvauksia siirtämään sateen takia.

Nytkin Helsingin kolea ja tihkusateinen aamu vaihtui Vaasan aurinkoiseksi, kun Maku-lehden naiset saapuivat nyyttäreille. Kuvaussession jälkeen, ihania kesäruokia maistellessa totesimme, että lehden ja ohjelman teossa on paljonkin yhtäläisyyksiä. Luovaa ideointi-, suunnittelu- ja valmistelutyötä ja sitten ankaraa puurtamista joskus hyvinkin haasteellisissa olosuhteissa. Lopputuloksena antoisa paketti lukijoille tai katselijoille ja tekijöille palkitsevaa onnistumisen tunnetta. Sukulaissieluiksi tunnustauduimme siis ja ihan mahdottomiksi herkkusuiksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Avainsanat:

Maku 03/2010


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi