KATSOMASI RESEPTIT

Jou­lu­myy­jäis­ten hittituotteet

Lisää suosikiksi

Joulun alla pidettävien myyjäisten vakiomyyntivaltit ovat itse tehdyt leivonnaiset.

Hittituotteita voi valmistaa kätevästi ison määrän ja kohtuuhinnalla. Leivo samalla kertaa omat juhlaleivonnaiset pakastimeen, ja koristele ne sitten jouluna juhlakuntoon.

Myyjäisleipojan muistilista

Leivo hyvin säilyviä herkkuja, jotka eivät vaadi kylmäsäilytystä. Kermakakut ja muut tuoretuotteet eivät kestä myyjäispöydän lämmössä pitkään hyvinä.

Ole erityisen tarkka hygieniasta, kun leivot tuotteita myyntiin. Pidä keittiö ja työvälineet puhtaina, käytä ensiluokkaisia raaka-aineita ja huolehdi, etteivät innokkaat apurisi työntele sormiaan taikinakulhoihin.

Leivo myyjäistuotteet päivää, kahta aiemmin. Jos haluat leipoa hyvissä ajoin, pakasta leivonnaiset tuoreeltaan. Merkitse myyntipakettiin, että tuotetta on säilytetty pakastimessa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Tee omat sievät tuoteselostelappusi, eli merkitse leivonnaiseen käytetyt raaka-aineet selvästi pakkaukseen. Etenkin erityisruokavaliota noudattaville ja allergisille nämä tiedot ovat tärkeitä.

Pakkaa myyjäistuotteet kierrätysmateriaaliin. Ruskeasta voima- tai leivinpaperista kiedot pikkuleiville hauskoja tuutteja. Vanhoja keksi-, karkki- tai säilykepurkkeja kannattaa hyödyntää. Foliolla päällystetty pahvi toimii hyvänä alustana, jos käärit kakkusi läpinäkyvään sellofaaniin tai paistopussiin.

Tahmealla kuorrutteella silattuja herkkuja voi olla vaikea pakata, joten tee leivonnaisistasi näyttäviä panostamalla pakkaukseen. Koristele ne esimerkiksi kuusenhavulla, kuivakukalla, kiiltokuvalla, nauhalla tai vaikkapa puhtaalla kävyllä.

Kun leivot myyjäisleivonnaisten ohjeilla herkkuja omaan joulupöytääsi, koristele leivonnaiset huoletta rohkeasti ja runsaasti. Kaunis viimeistely tekee joululeivonnaisestasi juhlavan.

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

    Kommentoi

    Lisää aiheesta: Joulu