KATSOMASI RESEPTIT

Ho­me­juus­to­ki­san parhaat

Lisää suosikiksi

Suuri homejuustokisa on ratkennut. Yli sadan mielenkiintoisen reseptioivalluksen joukosta tuomaristo poimi viiden kärjen. Yllätykseksi leivonnaiset jyräsivät mitalisijoille.

Suuri homejuusto -kilpailussa etsimme ennennäkemätöntä homejuustoista makuyhdistelmää, leivonnaista, keittoa, salaattia, jälkiruokaa... Saimme yli 100 erilaista ohjetta – ihan valinnan vaikeuksiin asti. Tuomaristo kiitteli kilpailuohjeiden monipuolisuutta, innovatiivisia oivalluksia ja innostavia reseptejä.

Kokeilujen jälkeen tuomaristo valitsi maistelemalla parhaimmiston. Voittajaksi kruunaamme nyt niin muodissa olevat macaronleivokset, mutta yllätys piileekin täytteessä, joka on homejuuston ja raparperin kielenvievä yhdistelmä. Leivonnaisoivalluksen keksijä on Sini Vähä Oulusta.

1. palkintoAura-macaronleivoksetSini Vähä, Oulu.Sini pääsee vierailemaan Valion Aura-juuston lähteelle Äänekoskelle. Pääpalkintoon kuuluu myös illallinen Jyväskylän Ravintola Pöllöwaarissa sekä yöpyminen Boutique Hotel Yöpuussa kahdelle. Palkinnon arvo noin 1 000 €.

2. palkintoAuramisuAnna-Mari Malkamäki, Helsinki.Anna-Mari saa hienon helmenharmaan Arabian Teema-astiaston 6:lle. Palkinnon arvo noin 500 €.

3. palkintoAura-päärynä-suklaakakku,Jeremias Rantanen, Varkaus.Jeremiakselle lähetämme Sarpaneva Steel teräsvadin ja 4 Kivi-lyhtyä. Palkinnon arvo noin 90 €.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

4. palkintoAura-bataattiterriiniHenna Pöllänen, Varkaus.Henna voitti ohjeellaan 70 euron arvoiset Finlaysonin Talvi-pöytäliinan ja Coronna-poikkiliinat.

5. palkintoIsän kukkakaalisalaattiKristiina Wasastjerna, Helsinki.Kristiina saa myös Finlaysonin Talvi-pöytäliinan ja Coronna-poikkiliinat.

Lämpimät onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille!

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Avainsanat:

Maku 05/2011


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

    Kommentoi

    Lisää aiheesta: Ranska