Hel­pois­ta hel­poin mar­ja­pii­rak­ka

Lisää suosikiksi

Toimittaja Sanna Kiiski ihailee kondiittorien kädenjälkeä, mutta rakastaa myös kotoisia leivonnaisia. Jos muuhun ei ole aikaa, pienen pojan äiti leipoo pellillisen marjapiirakkaa. Vaniljakastike valmistuu piirakan paistuessa.

Sannan vinkit:

*Vaihtele marjoja makusi mukaan. Lisää sokerin määrää, jos marjat ovat kovin happamia.

*Ripottele pinnalle halutessasi kookoshiutaleita, manteli- tai pähkinärouhetta.

* Piirakka on parhaimmillaan juuri uunista tulleena, vaniljakastikkeen tai jäätelön kanssa.

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Avainsanat:

Maku 01/2012

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää aiheesta: