Bruns­si ke­vään kun­niak­si

Lisää suosikiksi

Brunssi on ateria, jonka nimestä huokuu kiireettömyys. Aamupalan ja lounaan yhdistelmää syödään puolenpäivän kieppeillä, kun ensin on nukuttu pitkään ja hartaasti.

Jos juhlat ovat jatkuneet yömyöhään, aamulla ei kannata turhaan hötkyillä. Unikeot saavat nukkua, sillä tällä kertaa aikataulu ei ole täsmällinen. Brunssia voi huoletta venyttää iltapäivän puolelle.

Valmistele suurin osa ruoista edellisenä päivänä, jotta saat itsekin nauttia rauhallisesta tunnelmasta. Tee poikkeus sämpylöiden kohdalla, sillä mikään ei voita vastapaistetun leivän tuoksua ja makua.

Keitä suuret pannulliset kahvia ja teetä, kenties myös termoskannullinen kuumaa kaakaota. Varmista, että kuohuviini on viileää, ja ota limettipiiras pakastimesta pehmenemään.

Jos sataa ja vihmoo, kata brunssi sisälle ja tarjoile kyytipoikana vaikka hauska elokuva. Jos sää suosii, nosta pöytä pihalle ja nauti auringon lämmöstä. Tänään ei tehdä mitään muuta kuin syödään hyvin.

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

Avainsanat:

Maku 02/2011

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää aiheesta: Vap­pu