Alkupaloja ita­lia­lai­sit­tain

Lisää suosikiksi

Suomalaisen on helppo hurmaantua italialaiseen ruokaan. Raaka-aineet ovat yksinkertaisia, mutta aromikkaita.

Tarjoa antipasti, alkupalat, mutkattomasti vaikka cocktailtikkujen avulla syötävinä, ruokahalua herättävinä pikkupaloina tuoreen leivän kera.

Mausteiset fenkolit2 (500 g) fenkolia1/2 dl oliiviöljyä1 rkl valkoista balsamicoa1 rkl pinjansiemeniä2 valkosipulinkynttämerisuolaa ja mustapippuria myllystä2–3 rkl oreganoa silputtuna

Huuhtele fenkolit ja leikkaa lohkoiksi. Keitä vähässä, suolalla maustetussa vedessä purtavan pehmeiksi. Valuta fenkolit ja siirrä voideltuun uunivuokaan. Valuta päälle öljy ja balsamico. Ripottele vuokaan pinjansiemenet, viipaloidut valkosipulinkynnet ja mausta suolalla ja pippurilla.

JUTTU JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN

Gratinoi vuokaa grillivastusten alla, kunnes pinjansiemenet paahtuvat kauniin ruskeiksi. Ripottele pinnalle tuoretta oreganoa ja tarjoa alkupalana.

AIHEESEEN LIITETYT RESEPTIT

Lisää suosikiksi

    Kommentoi

    Lisää aiheesta: Italia